Images-loading
За да бидете во тек со сите активности
Images
  • logofooter
  • ООУ Кочо Рацин
  • Општина Петровец
  • Петровец

ДЕЦАТА СЕ НАШАТА ИДНИНА

Кај нас образованието е многу важно, многу често нашиот персонал присуствува на најразлични семинари и активности како би можеле да бидат во чекор со времето и се што е актуелно за да можат да го пружат најдоброто

"ООУ Кочо Рацин "

Текст 1

Наскоро повеке информации и фотографии....

READ MORE

Текст 2

Наскоро повеке информации и фотографии...

READ MORE

Текст 3

Наскоро повеке информации и фотографии....

READ MORE

Текст 4

Наскоро повеке информации и фотографии....

READ MORE

Основно училиште "Кочо Рацин'

Бидете во тек со сите новости и актиуелности во нашето училиште, ние се грижиме за нашата иднина. Децата се нашата иднина!